Disclaimer

De website www.kring.nl is bedoeld voor de leden van de vereniging, alsmede geïnteresseerden. Aan de samenstelling van de teksten is zorg en aandacht besteed. We spannen ons in om te zorgen dat de geboden informatie correct en compleet is. De gebruiker kan aan de informatie op de website echter geen rechten ontlenen. Informatie op de website kan zonder toestemming of aankondiging vooraf worden gewijzigd of verwijderd.

Op www.kring.nl wordt verwezen en gelinkt naar websites van derden. De Kring aanvaart geen aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites en biedt deze koppelingen uitsluitend voor het gebruiksgemak van de bezoeker.

Contact

Adres
Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog - 1017 RP Amsterdam
+31(0)206236985

Openingstijden:
ma. t/m zat. 17:00 uur...

Parkeren van auto's en fietsen

Parkeren van auto's is in de buurt van het Leidseplein, net als overal in de binnenstad moeilijk. Of je vindt ergens een plekje na veel rondrijden, of je parkeert...

Bestuur & directie

Harm Ede Botje, voorzitter
Barbara de Ruijter, penningmeester
Marc Pil
Machiel van der Woude
Eva Ruiter

email: bestuur@kring.nl

Suzanne...

Commissies

De Kring heeft veel actieve leden die betrokken zijn in diverse commissies.
Los van het bestuur van De Kring natuurlijk, zijn dat de:
-...

Colofon

De inhoud van de website www.kring.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van het bestuur van Vereniging Sociëteit De Kring, Amsterdam.

De redactie is in...

Disclaimer

De website www.kring.nl is bedoeld voor de leden van de vereniging, alsmede geïnteresseerden. Aan de samenstelling van de teksten is zorg en aandacht besteed. We spannen...