Kringloop

De wandeling van de Kringloop is altijd de laatste zondag van de maand. naast degenen die de wandeling organiseren, kunnen er nog maximaal 12 wandelaars mee. meer aanmeldingen komen op de reservelijst.

de wandeling van 27 mei gaat door nationaal park de kennemerduinen. we starten bij station santpoort noord en lopen door de duinen langs cremermeer naar zee. via het strand en parnassia (waar we pauzeren) lopen we vervolgens door de duinen en langs het vogelmeer naar station overveen. een stevige wandeling van zo'n 15/16 km deels over rulle zandpaden en het strand. 
aanmelden (met vermelding of je wel of niet mee wil eten) met telefoonnummer bij marjan van der list: marjanvanderlist@gmail.com. 
verzamelen bij de piano op station cs, uiterlijk om 12.00 uur. vertrek trein 12.11 uur, spoor 1 (ns sprinter richting hoorn). aankomst santpoort- noord 12.40.

Aanmelden en afmelden -met vermelding van telefoonnummer- tot uiterlijk vrijdagochtend 12 uur voorafgaand aan de wandelzondag. na terugkomst kan in amsterdam gezamelijk gegeten worden (restaurant vasso, rozenboomsteeg 10-14, bij spui). vermeld bij je aanmelding of je mee wil eten.


groet en tot dan,
marjan

Kringloop

De wandeling van de Kringloop is altijd de laatste zondag van de maand. naast degenen die de wandeling organiseren, kunnen er nog maximaal 12 wandelaars mee. meer...

de kringprent

Op initiatief van de Redactie van het Kring Magazine, in samenwerking met de Kunstcommissie, geeft De Kring sinds januari 2014 een serie Kringprenten uit. Deze zijn...

Opening expositie Lonneke Stulen

 vrijdag 1 juni 2018, om 18.00 uur

Graag nodigen wij je uit voor de opening van de tentoonstelling met foto’s van Kring-lid Lonneke Stulen. Je bent van harte...

11 Fonteinentocht - Leeuwarden-Fryslân: culturele hoofdstad van Europa 2018

Leeuwarden-Fryslân: culturele hoofdstad van Europa 2018

Een zomerse elfstedentocht ‘op maat’ langs de 11 fonteinen. Elke stad heeft nieuwe...