Tentoonstelling Monika Dahlberg

De kunstcommissie van De Kring nodigt je met gepaste trots uit voor de opening van de tentoonstelling met Monika Dahlberg. 

Net nog in het Fotomuseum Den Haag en nu op De Kring: Opening op vrijdag 15 september om 18:00uur.

De wandplastiek ‘Paradise regained’ hing tot half september in het Fotomuseum Den Haag en krijgt nu een nieuw leven op de grote muur in de sociëteit. 

Monika Dahlberg geeft het alledaagse en het vanzelfsprekende een podium, ongeacht of iets mooi of niet mooi is. Op eigenzinnige wijze laat ze zien dat de wereld aan de oppervlakte een pretpark lijkt, waarachter een verschrikking loert: de Disneyfication. 

files

Lustrum 95 Jaar

Sociëteit De Kring bestaat op 23 september as. 95 jaar en dat gaan we vieren. En hoe!
In de jaren dertig stond De Kring bekend als een club voor bohémiens:...

Tentoonstelling Monika Dahlberg

De kunstcommissie van De Kring nodigt je met gepaste trots uit voor de opening van de tentoonstelling met Monika Dahlberg. 

Net nog in het Fotomuseum Den Haag...

Lustrummenu op op 21 & 22 september

Tijdens de eerste twee dagen van het Lustrum, op 21 en 22 september as. zal in het restaurant een beperkte maar feestelijke kaart gepresenteerd worden, zonder dagschotels...

Openingstijden in de zomer

Gedurende de zomer zijn wij dagelijks geopend vanaf 17 uur. Zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Deze beperkte openingstijden duren tot 21 september.

...

De Kringprent

Op initiatief van de Kunstcommissie en de Redactie van de Circulaire, geeft De Kring een serie Kringprenten uit. Deze zijn gemaakt door kunstenaars en fotografen van De...