Psychologie
Eindejaars Divan | Het moet helemaal anders

Het Nieuwe Jaar staat voor de deur: wat gaat 2021 jou brengen? Heb je goede voornemens of zit je vastgeroest in je leven? Wil je een wereldreis maken? Minder drinken en meer sporten? Je eindelijk bevrijden van die oude last? Zit je relatie in de slop of ben je op zoek naar een leuke nieuwe man of een slimme lieve vrouw? En lukt het maar niet je plannen in daden om te zetten.
Stap bij ons in de boot en vaar mee op de golven van Het moet helemaal anders.

Auteur Ingrid Hoogervorst en psycholoog Jean-Pierre van de Ven, beiden Kringlid, bespreken het boek Het moet helemaal anders. Hierin laat Van der Ven zien hoe je in 3stappen je zelfbeeld kunt veranderen en daarmee ook je gedrag in relaties. Voortaan kun je je relaties inrichten zoals jij dat wil! Je wordt een leukere partner! Je leert beter liefhebben, beter liefkozen ook, en al je oude ballast zal verdwijnen! Na deze avond is alles anders.

Jean-Pierre van de Ven is relatiepsycholoog met een eigen praktijk in het centrum van Amsterdam. Hij is auteur van boeken en artikelen over liefde, seks en relaties. Daarnaast is hij columnist (Psychologie magazine),woordvoerder van MIND/Korrelatie en docent relatietherapie. Hij is bekend van optredens op radio en tv over relaties en liefde.

Ingrid Hoogervorst is schrijver In 2003 kwam haardebuutroman uit, Woede. Begin 2016verscheen haar vijfde roman, Zeeschuim. Zij zat in literaire jury’s, schreef essays voor dag-en weekbladen, recenseerde tien jaar lang boeken voor de AVROTROS Nieuwsshow op Radio1. Ze doceert proza en essay aan de Schrijvers Vakschool Amsterdam, volgend jaar verschijnt haar zesde roman.

 

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda