Talkshow
HartBeat | Rob Bolland

In de nieuwe maandelijkse talkshow HartBeat van journalist en Kringlid Jan van Galen is Rob Bolland de eerste gast. Met gitaar in de hand vertelt hij over zijn lange carrière in de popscene, de vele (internationale) hits die hij componeerde, de langdurige breuk met zijn broer Ferdi, de nieuwe single die zij toch weer als Bolland& Bolland hebben opgenomen en zijn naderende einde, want Rob is ongeneeslijk ziek.

Programma:
-
18.30 - Inloop
- 19.00 - Interview met optreden
- 20.15 - Samen eten en napraten in het restaurant (optioneel: reserveer hiervoor apart een plek in het restaurant)

Houd daarnaast rekening met de volgende zaken: 
1.     Sociëteit De Kring controleert conform de overheidsmaatregelen aan de deur via de corona-app. Heb die dus paraat.
2.     Verder moeten bezoekers van HartBeat die geen lid zijn van de sociëteit aan de deur een kaartje kopen voor vijf klinkende euro’s

Over Rob Bolland

De broers Rob en Ferdi (Bolland & Bolland) scoorden als zangers, componisten en producers decennia lang hit na hit. Hun eerste was “Summer of Love” in 1971, alweer vijftig jaar geleden. Rob was 16 en Ferdi 15. Daverende internationale successen volgden elkaar op, soms met andere uitvoerenden, zoals “Jeanny” en “Rock me Amadeus” van de Oostenrijkse popzanger Falco en “You’re in the Army Now” van de Engelse rockband Status Quo. Door zakelijke geschillen en privékwesties kwam het tot een breuk tussen de twee, die 20 jaar lang duurde. Maar sinds Rob’s ziekte is de strijdbijl begraven en werken ze weer samen aan een musical en staat een nieuwe Bolland & Bolland-singel op punt van uitkomen. Rob hoopt later dit jaar nog eenmaal groot live-concert te kunnen geven, vol met verhalen en songs uit zijn eigen oeuvre. In HartBeat pakt Rob zijn gitaar erbij en leidt hij ons door de eigen soundtrack van zijn leven.

Bolland en Bolland

 

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda