Eten & Drinken
Kerstdiner

Chefkok Diederik Kloosterman heeft in samenwerking met souschefs Robin Aalst en Mirjam de Tombe weer een overdadig kerstmenu samengesteld.

Een  vijfgangendiner voor € 49,50 per persoon(incl. welkomstdrankje, verbouwingscoperto en btw, excl. drankjes).
Bestel je kaartjes via de knop.

Aanvang diner 19:00 uur.

Er is deze avond voor € 25,- p/p ook een wijnarrangement te bestellen bij het diner.

Tussen de gangen worden er kerstverhalen verteld.
Wil je een kort verhaal vertellen, geef je dan op via pamela@kring.nl.

Het menu:

voor: piepkuikenfilet en -lever, witlof, dragon, gepekeld ei

tussen: pijlstaartinktvis, kelpbouillon

hoofd: tournedos, aardappel, mosterdpapier, spruitjes

kaas: epoisses de bourgogne, Achelse blauwe

na: bloedsinaasappel, duindoorn, meringue, olijf, dennen-olie, bronze venkel

Het vegetarische menu:

voor: gerookte biet, labneh, lavasolie, kappertjes van OIk, bloedzuring

tussen: chocoladepasta, gerookte ricotta, spruitjes, gefrituurde citroen

hoofd: pompoentoffee, knolselderij, kastanjehalva, yoghurt, hazelnootcrumble, za'atar, balsamico, beurre noisette

kaas: epoisses de bourgogne, achelse blauwe

na: bloedsinaasappel, duindoor, meringue, olijf, denneolie, bronzenvenkel

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda