Eten & Drinken
Kring op Zondag

In de winter koken leden, onder begeleiding van onze chefs, de lekkerste gerechten. Annelies Rigter, Joyce Ganpath, Marcel Ramaker, Carla Galstaun en Xaveer Dirks koken deze zondag. Op het menu staat:

Let op: Niet ayurvedisch en niet vegetarisch.

Hoofdgerecht:
Kipcurry (mild) met lemon rijst & raita (yoghurt met kruiden, ui en tomaat).

Toetje:
Kulfi ijs, een typisch Indiaas toetje met cartoon en pistache noten.

Let op: Niet ayurvedisch en niet vegetarisch.

Het Kring op Zondag menu is altijd een hoofdgerecht én een toetje voor slechts €15,- euro. Vanaf 17:00 uur ben je welkom voor een drankje en om 18:30 uur gaan we gezamenlijk aan tafel.

Wil je zeker zijn van een bordje? Reserveer dan op tijd bij de Kringreceptie: 020-6236985 of via de knop.



Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda