Activiteit
Workshop | Maak het af! - GEANNULEERD

Let op: dit programma is helaas geannuleerd. Gasten die al gereserveerd hadden, ontvangen zo snel mogelijk bericht.

Iedereen heeft er wel een: zo’n project dat aan je knaagt en dat je eigenlijk heel graag zou willen maken, maar waar je steeds niet aan toekomt. Met de goede voornemens voor het nieuwe jaar nog vers in het geheugen, biedt dit programma DE kans om het project waar je al maanden tegenaan hikt, af te maken.

Doorgewinterde makers Maarten Bruns en Maria Postema leerden the hard way hoe ze alle hobbels en hindernissen moesten nemen die een concreet eindproduct in de weg staan, en ze gunnen anderen een kortere route. Daarom combineerden ze hun eigen lessen met die van onderzoekers en andere inspirerende makers tot een compact stappenplan waarmee je elk project afkrijgt.

Tijdens deze workshop lichten Maarten en Maria deze lessen toe en gaan zij in gesprek met schrijver Koen Caris over de uitdagingen die ieder project met zich meebrengt. Hoe maakte hij zijn debuutroman Stenen eten af?

Programma

  • 19:00 - Inloop
  • 19:30 - Aanvang programma
  • 20:30 - Einde programma

Tickets

Dit programma is geannuleerd. Er zijn daarom geen tickets beschikbaar.

Meer informatie over de sprekers

Maarten Bruns is productontwikkelaar, trainer, schrijver en muzikant. Hij schreef non-fictieboeken over scrum, leergemeenschappen en het afmaken van projecten.

Maria Postema is vertaler, schrijver en drummer. Ze vertaalde onder meer bestsellers als 'The Hunger Games' en 'Twilight' en maakte een lovend ontvangen bewerking van 'Frankenstein'.

Koen Caris is theater- en hoorspelschrijver. Hij schreef voor onder andere BNNVARA, VPRO, Theater Bellevue, Hummelinck Stuurman Theaterbureau en De Hoorspelfabriek. Stenen eten is zijn debuutroman en is in juli 2021 verschenen.

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Atlas Business Contact.

Wellicht ook leuk

No items found.
Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda