Talkshow
UITVERKOCHT| Meesterwerk met Brigitte Kaandorp

Brigitte Kaandorp, koningin van het Nederlands cabaret en kampioen zelfspot, is op woensdag 22 september te gast voor een interview met de journaliste Joan Veldkamp over de gulle lach, het levenslied en de onuitputtelijke inspiratiebron: het verval. Kom ook! *
Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wil je ook blijven eten na het programma? Reserveer dan apart in het Kringrestaurant via de reserveringsknop rechtsonder deze pagina.

Programma

18:30 uur: Inloop
19:00 uur: Gesprek in Club-Up
20:15 uur: Samen boven eten in het restaurant (optioneel)

Over Brigitte Kaandorp:

Wie herkent zich niet in haar sketches over het ANWB-stel, de ‘tekortschietende’ moeder of kippendrift? En we hebben allemaal wel eens meegezongen met de legendarische nummers ‘Annelies van der Pies’ en ‘Ik Heb Een Heeel Zwaar Leven…’
Vanaf 1981 stond Kaandorp bijna onafgebroken op de bühne; inmiddels is ze ‘one of the guys’ en behoort ze tot het selecte groepje cabaretiers dat steevast voor uitverkochte zalen staat. Met haar absurdisme is ze bovendien een grootvoorbeeld voor jonge talenten.

In 2017 nam ze een sabbatical, om eind 2018 keihard terug te keren met haar Show ‘Eh..?’. Opnieuw werd ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Nu voor het aangrijpende nummer ‘Het is gebeurd’, over de zelfmoord van een geliefde.
Als Corona geen roet in het eten gooit, zal Kaandorp te gast zijn voor een persoonlijk gesprek over succes en onzekerheid. Hoe moeilijk is het om als cabaretière steeds weer topkwaliteit te leveren? Hoe heeft Brigitte de afgelopen anderhalf jaar ervaren waarin ze aan huis gekluisterd was en de culturele sector keihard is geraakt? En hoe ziet haar nieuwe show er uit, samen met collega Jenny Arean?

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda