Eten & Drinken
Nieuwe Ledenborrel

Lid geworden tussen 2017 en 2022?

Mede namens het bestuur nodigt de Introductiecommissie iedereen, die in 2017 en later Kringlid is geworden, uit voor de tweede Nieuwe Ledenborrel van 2022. Op vrijdag 14 oktober van 18:00 - 21:00 ben je van harte welkom in de bar op De Kring.  

Wat hebben wij voor je in petto?
Tijdens borrel en diner kun je contact leggen of hernieuwen met andere nieuwe leden. Je neemt kennis van de mores, activiteiten en de geschiedenis van De Kring en er staan spannende verrassingen op het programma.

In de loop van de avond krijgen de nieuwe leden (die op tijd waren met reserveren!) een heerlijk diner voorgeschoteld. Onze Kring-kok Diederik zal speciaal voor de gelegenheid een buffet samenstellen.

Daarnaast houdt onze eigen veilingmeester Charlotte van Dijk eindelijk weer een onthullende veiling. Heb je een object dat voor jou alles te maken heeft met jouw persoon maar dat iemand anders leven nu rijker mag maken: neem het mee voor onze enthousiaste en rechtvaardige veilingmeester. Op de Veiling der Onthullingen worden interessante en oninteressante, oogverblindende en aartslelijke, bizarre en doodgewone, waardevolle en waardeloze objecten geveild waarbij de eigenaar een persoonlijk verhaal heeft.

Rond 21.00 sluiten we het programma af en begint de DJ warm te draaien voor weer een legendarische vrijdagavond op of langs de dansvloer van De Kring

Vanwege de pauze rond corona is ons uitnodigingsbeleid ook deze keer nog ruimer dan gebruikelijk en zijn alle mensen die lid zijn geworden van 2017 tot 2021 uitgenodigd (de laatste vijf i.p.v. drie jaar). Uiteraard zijn ook aspirant-leden en introducées zeer welkom. Neem dus gerust je vrienden mee, zet 14 oktober in je agenda en meld je/jullie direct aan via de link hieronder!

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda