Muziek
Oud & Nieuw

Na jaren van afwezigheid is hij weer terug! De Nu Al Legendarische Mr Blitz houdt op oudejaarsavond een wervelende muziekquiz! Omdat we het decennium afsluiten krijg je veel muziek van de laatste 10 jaar te raden. Daarnaast ook muziek uit andere tijden. De meeste zeer bekend…

Zoals altijd verwacht je quizmaster ook dit keer actieve deelname van de teams. Wordt het de Moonwalk nadoen, meezingen, voorzingen of toch de Kring Luchtgitaarkampioenschappen?

Kom met een team van zo‘n 4 personen. Als je alleen of met minder dan 4 komt dan plaatsen we je in een team met altijd leuke mensen. Het belooft weer een avond vol spektakel, muziek en lachen te worden. Met natuurlijk een fantastische hoofdprijs om direct op te drinken.

Laat weten dat je komt en met hoeveel mensen via de aanmeld-knop.

Live optreden van  Br&m the Myths zij tellen het jaar af.

DJ The Blind Owl (Theo Temmink) neemt ons mee het nieuwe jaar in met steamy hits die je gegarandeerd laten dansen. Soul, funk, r&b, hiphop - oud & ook veel nieuw, als het maar dansbaar is.

DJ Philippona Disco, jazzy funk, soul, heel veel doorgedraaide oude- én genoeg spiksplinternieuwe HITS, glitterrock-hilariteit & vette Love Boat romantiek: alle smaken komen aan bod.

Het enige dat jullie hoeven mee te nemen: your dancing shoes en ZIN!

Oud en nieuw op de Kring, neem al je vrienden mee en knal het nieuwe jaar in.

Om 20:30 is de bar open en om 21:00 uur start De Muziekquiz.

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda