Wandelen
Wandelclub

Hoe vaak nemen we het ons niet voor om meer te genieten van onze stad en diens omgeving?
De wandelschoenen aan te trekken en op pad te gaan? Geen tijd, te druk, geen zin om alleen te gaan… er is altijd wel een reden dat mooie zaken gemist worden door de sleur van alledag. Met deze BinnenKring willen we leden bereiken die dit herkennen en het leuk vinden om meer leden van De Kring te ontmoeten tijdens een wandeling. De Wandelclub plant op de zaterdagen diverse wandelingen in Amsterdam en omgeving. De afstand die we lopen zal variëren en bepalen we in overleg. Geef je op, wandel mee en ontmoet weer eens andere Kringleden!

Saskia van Es - sm.van.es@gmail.com

Verslag van de vorige wandeling op zaterdag 3juli:

Reuze leuk vond ik onze wandeling. Met het boekje in de hand bijzondere markeringspunten gevonden. Zonder boekje trouwens ‘Onze lieveheer op Zolder´, de katholieke schuilkerk. Maar dat de oude groene Jaguar nog steeds in volle vergane glorie op z’n vertrouwde plek stond, geheel conform de foto van Thomas Rosenboom was een verrassend detail. 
Hij wijst op vogeltjes zoals het boomklevertje, bij ons lag de nadruk op mooie bloemen langs de buitenmuren van grachtenpanden. Zo valt er nog veel te zien in de alweer drukke stad. Mensen kijken blijft óók een genot op het terrasje van Van Puffelen.

Een geslaagde wandeling in goed gezelschap kortom!

Aanmelden bij kan bij mij via mijn mail sm.van.es@gmail.com.

Wellicht ook leuk

No items found.
Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda