Cultuur
Zee, strand, oesters & wijn…

Onder het genot van oesters en wijn maakt de journalist Joan Veldkamp op donderdag 20 mei een denkbeeldige wandeling langs het mooie Nederlandse strand met de schrijver Martin Hendriksma, de kunstenaar Bruno van den Elshout en de zangeres Doeshka Vrede. Reis met haar mee…

Hendriksma vertelt over zijn nieuwe boek ‘Aan zee; een kroniek van de kust’. Lotgevallen van kleurrijke kustbewoners en historische gebeurtenissen smeedt hij aaneen tot een keten van zilte verhalen. Wie wist dat honderden Nederlandse vissers gevangen werden genomen door Engelse kaapvaarders die onze kust jarenlang onveilig maakten?’ Boeiend en relevant’ (NRC); Prachtige verhalen (Het Parool)

Conceptueel kunstenaar Bruno van den Elshout - altijd op zoek naar waardevolle ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden - vertelt over het mooie boek NEW HORIZONS dat is aangekocht door musea wereldwijd en over de portretten die hij op het strand maakte van 144 mensen, in al hun kwetsbaarheid.

De getalenteerde jazz & soul-zangeres Doeshka Vrede - ‘Ik ben daar waar artisticiteit te ontdekken en te ontmoeten is’ - brengt ons in vervoering met zwoele zomernummers. Ze wordt begeleid door de pianist Merlijn Nash.

Aanvang: 20:00 uur

Zoomlink: https://zoom.us/j/92790953853?pwd=dmRnZTd4VlNlTXk0UU12RFB2YUVuUT09

Oesters zijn te bestellen via De Kring. 6 oesters - €12,- en 12 oesters voor €22,50.
Bestel vóór woensdag 19 mei 18:00 je oesters en je kunt ze donderdag ophalen op De Kring.
Deze kun je bestellen door een mailtje te sturen naar diederik@kring.nl.

Laat even weten of je meezoomt via administratie@kring.nl o.v.v Zee

Foto: Louise de Sadeleer

Terug naar de homepagina
Terug naar de agenda