Datum

3

January

31

March

Connect | Robbert de Goede

Connect – Robbert de Goede
Sociëteit De Kring
Januari – Maart 2022

 

‘Connect’ van Robbert de Goede is de laatste presentatie van een drieluik, dat begon met ‘Car-Antenne’ van Sanne Boekel tijdens de aanvang van de pandemie in maart 2020 en vervolgde met ‘Closer’ van Hugo Keizer, oktober tot medio december 2021.

In 2022 bestaat de Sociëteit De Kring 100 jaar.
De expositie van Robbert de Goede is een uitnodiging tot nieuwe ontmoetingen.  
We worden in het werk deelgenoot van de complexiteit van lijnen en verbindingen. De draadsculpturen van De Goede balanceren tussen intuïtie en planmatigheid. De geometrische patronen verhouden zich al dansend tot de ruimte en de toeschouwer.

De Goedes geometrische constructies passen in de traditie van het Minimalisme uit de jaren '60. Groot verschil is dat de nieuwe generatieminimalisten zich niet bedient van statische presentaties die naar zichzelf verwijzen, maar juist de omgeving en de toeschouwer activeert.

Over Robbert de Goede
Robbert de Goede studeerde architectonische vormgeving aan de HKU en volgde autonome kunstlessen aan de School of The Art Institute of Chicago. De Goede is zowel interieurarchitect als beeldend kunstenaar en heeft tentoonstellingen in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, Polen, Slowakije, Tsjechië en Spanje.

Voor meer informatie: https://robbertdegoede.nl