Datum

29

January

31

December

Kringprent | Diederik Stevens

Al sinds 2013 worden in opdracht van De Kring en de redactie van het Kringmagazine prentengemaakt door kunstenaars en fotografen die lid zijn van De Kring, maar ook wel door niet-leden. Dankzij de inspanningen van Hans Brinkman, voormalig galeriehouder, leidde dit tot een collectie van nu al bijna 40 prenten. De meeste eerder kringprenten zijn nog steeds te bestellen.

Het gaat om prenten met een flink formaat (56 x 71 cm) op mooi papier die in een zeer kleine oplage van 20 stuks worden gedrukt. Zolang de voorraad strekt zijn de genummerde en gesigneerde exemplaren voor de zeer kleine prijs van € 220,- te bestellen via  administratie@kring.nl o.v.v. Bestelling Kringprent.

Een unieke en zeer betaalbare toevoeging aan jouw verzameling! Je hoeft geen lid van de Kring te zijn om een prent te kopen.

Van de volgende kunstenaars is een Kringprent verschenen:

Jeroen Henneman, Floor van Keulen, Marius van Leeuwen, Martyn Last, Jacqueline de Jong, Gerard Polhuis, Remco Campert, LIza May Post, Ferry André de la Porte, Tjibbe Hooghiemtra, Arro van Sen, Moritz Ebinger, Jesse Faber, Hararld Vlugt, Berend Strik, Hans Brinkman, Katrin Korfmann, Bob van Blommestein, Peer Veneman, Marieke van Diemen, Hein de Vries, Peter Verhaar, Klaas Gubbels, Joseph Semah, Ab van Hanegem, Julia Winter, Gijsbert Hanekroot, Inger Kolff, Ronald Berning, Greet Weitenberg, Hugo Kaagman, Willeke van Thijn, Harry de Winter, Wil Hagenaars, David Fried, Annelies Rigter, Diana Ozon, Peter Donkersloot, Phil Bloom en Diederik Stevens.

 

Afbeelding Diederik Stevens