Door:

De Kring

De Kring

Kana neemt na 13 jaar afscheid van De Kring

Nieuws
(geen foto's bij artikel)

Nathaniel, beter bekend als Kana, heeft vorige week na 13 jaar De Kring verlaten als personeelslid. Hij is uitgezwaaid op een ouderwets gezellige vrijdagavond met presentjes en veel aandacht van (oud-)personeel en leden.

Kana begon ooit als glazenhaler tijdens de clubnachten. Dertien jaar later heeft hij iedere denkbare dienst wel gedraaid. Zo was Kana de laatste jaren vooral te bewonderen als barman op donderdag, 'doorman' op de vrijdagavond en, niet te vergeten, als clubmanager van de ClubUP op o.a. de zaterdag. Nu is het tijd om het roer om te gooien: hij duikt een heel andere branch in, namelijk de IT.

We gaan ons multitalent enorm missen, dat is zeker! We zijn hem dankbaar voor de trouwe dienstjaren en wensen hem natuurlijk veel succes met deze carrière-move.

Gelukkig is de kans groot dat we Kana binnenkort weer op onze sociëteit tegen het lijf lopen. Naar goed en oud gebruik heeft hij een jaar Kringlidmaatschap ontvangen; ruim voldoende dienstjaren en prettig vertrek schrijven dat immers voor.

Welkom op De Kring, Kana!

Afscheid Kana, 1 juli 2022
Heropeningsfeest, 1 oktober 2021
Personeelsuitje, 2013
Kringpersoneel, circa 2011
Ontdek het Restaurant
Feestje? Huur een zaal