Door:

Yvonne Prins

Yvonne Prins

Nieuwe Ledenjaardiner “Het leven is Vurrrukkulluk!’

(geen foto's bij artikel)

Het Nieuwe Ledendiner is terug, en hoe! Op 9 oktober nodigt de introductiecommissie mede namens het bestuur van De Kring alle nieuwe leden uit voor het eerste Vurrrukkullukke jaardiner van 2021. Vanaf 18:00 uur gaat de bar in het restaurant open en is iedereen welkom en om ongeveer 19 uur gaan de nieuwe leden (die op tijd waren me treserveren!) aan tafel om een heerlijk diner voorgeschoteld te krijgen. Onze Kringkok Diederik zal speciaal voor de gelegenheid een Vurrrukkulluk menu samenstellen.

Vanwege de pauze rond corona is ons uitnodigingsbeleid deze keer ruimer dan gebruikelijk en zijn alle mensen die lid zijn geworden van 2017 tot 2021 uitgenodigd (de laatste vijf i.p.v. drie jaar). Uiteraard zijn ook aspirant-leden en introducés zeer welkom. Dus neem vooral je vrienden mee!

Tijdens borrel en diner kun je contact leggen of hernieuwen met andere nieuwe leden. Je neemt kennis van de mores, activiteiten en de geschiedenis van De Kring en er staan Vurrrukkulluke verrassingen op het programma. Met een schuin oog kijk je naar de iconische film “Het Leven is Vurrrukkulluk” die gedurende de avond op mute speelt. Deze film is geproduceerd door Matthijs van Heijningen en geregisseerd door Frans Weisz, naar het boek van Remco Campert; allemaal- hoe kan het ook anders- Kringleden. Misschien geeft een van hen ons wel een kijkje achter de schermen…

Vurrrukkulluke Veiling

Daarnaast houdt onze eigen veilingmeester Charlotte van Dijk eindelijk weer een veiling, waarvan de opbrengst geheel naar toekomstige introductie-avonden gaat. Heb je een object dat voor jou alles te maken heeft met het thema maar dat iemand anders leven nu vurrrukkulluk mag maken: neem het mee voor onze enthousiaste en rechtvaardige veilingmeester. Charlotte zal uit de aangeboden objecten een selectie maken om in de loop van de avond te veilen.

Het is leuk als je een kleine vurrukkullukke twist aanbrengt in je kleding (het is geen verkleedfeest). Dus doe het corona joggingpak uit, stof jezelf af, en meld je direct aan. Want onthoud: het leven is weer Vurrukkulluk!

Ontdek het Restaurant
Feestje? Huur een zaal