Lieve leden

Beste leden,

Na het formele bericht over de sluiting van De Kring willen we als bestuur en directie onze leden veel sterkte toewensen gedurende de komende onzekere periode. Het is moeilijk in te schatten hoe die eruit zal komen te zien of hoe lang het gaat duren. We zullen moeten afwachten en het per dag bekijken.  

Leden die alleen wonen, ouder zijn, weinig familie hebben of een kwetsbare gezondheid is deze tijd extra moeilijk. We willen er als Kring graag voor jullie zijn. Mocht je hulp nodig hebben, aarzel niet en meld je.

Van de andere kant zijn leden die hulp en bijstand willen geven meer dan welkom. In deze tijden is het belangrijk om elkaar te kunnen vinden en te helpen waar mogelijk.

Je kan je via Facebook kenbaar maken, zie hieronder.

Hoe vinden we elkaar?

We kunnen elkaar digitaal het makkelijkste opzoeken via Facebook.
Op dit moment zijn er twee KRING Facebook pagina's, een openbare en een besloten groep voor leden.

De openbare Facebook pagina van Sociëteit de Kring vind je hier: Sociëteit de Kring
De besloten groep voor leden is hier te vinden: Kunstenaarssociëteit de Kring

En let op!,  gebruik de linkjes in deze brief. Er waart een openbare Facebook pagina van sociëteit de Kring die niet doorons is aangemaakt.  

Meld je bij beide even aan:
Dit kan door bij de openbare 👍'vind ik leuk' aan te klikken.
Bij de besloten groep door 'Lid worden' aan te klikken.

Hier kunnen we elkaar op de hoogte houden, communiceren we updates, kan je oproepjes plaatsen en elkaar om hulpvragen. Dat kan met een openbare post of met een privé-berichtje.


Heb je paracetamol nodig of zoek je iemand die even wat boodschappen voor je haalt?
Stel je vraag op de besloten groep en dan zal vast een van de 1800 leden bereid zijn je te helpen.

Kun je echt niemand bereiken?  Stuur dan eenmail naar bestuur@kring.nl of bel tussen 14:00 uur en 16:00uur met 020-623 69 85 er zijn mensen die je dan te woord kunnen staan.

Laten we elkaar door deze periode heen helpen en er voor elkaar zijn.

Pas goed jezelf en op hen die om je heen staan en we hopen jullie allen snel weer in goede gezondheid weer te treffen op de Kring.

Vanuit het bestuur, directie en het management-team wensen we al onze leden en jullie dierbaren sterkte, gezondheid en wijsheid in deze periode.


Meer nieuws

Ontdek het Restaurant
Feestje? Huur een zaal